Galibiyetin ardından vakit kaybetmeden yeni haftaya odaklanan Boluspor’da çalışmalar teknik direktör Ertuğrul Arslan yönetiminde start aldı. Genç teknik adamın antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptığı, “Kazanılan maçı geride bırakalım, artık önümüzdeki karşılaşmaya odaklanma zamanı” diyerek futbolcuları Sivasspor mücadelesine motive ettiği öğrenildi.
Haftanın ilk antrenmanında takımı fazla yormayan Arslan, tempoyu kontrollü bir şekilde tutarak daha çok taktiksel organizasyonlar, pas yerleşimleri ve saha içi dizilişler üzerinde durdu. Yapılan çalışmalarda oyuncuların moral ve motivasyonlarının oldukça yüksek olduğu gözlendi. Özellikle Amed SF galibiyetinin takıma özgüven kattığı dikkatlerden kaçmadı.
Kırmızı-beyazlı ekipte ilerleyen günlerde temponun kademeli olarak artırılması, Sivasspor karşılaşmasına yönelik daha detaylı taktik varyasyonların uygulanması bekleniyor. Boluspor cephesinde hedef, deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek çıkışını sürdürmek.





