Geredespor Öne Geçti, Dörtdivanspor Pes Etmedi
Geredespor Öne Geçti, Dörtdivanspor Pes Etmedi
İçeriği Görüntüle


Karşılaşmaya etkili başlayan Özel İdare Köroğluspor, aradığı golü 17. dakikada buldu. Erkan’ın kaydettiği golle konuk ekip 1-0 öne geçti. Ancak kalesinde gördüğü gole rağmen oyundan düşmeyen Kıbrıscıkspor, 28. dakikada Aziz’in golüyle skora denge getirdi: 1-1.
Beraberlik golünün ardından tempoyu artıran Kıbrıscıkspor, ilk yarının son bölümünde baskısını artırdı. 45. dakikada Eymen sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanacak derken, ilk golün sahibi Aziz bir kez daha sahne aldı ve 45+3. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı: 3-1. İlk 45 dakika Kıbrıscıkspor’un üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda her iki takım da gol yollarında etkisiz kaldı. Skor avantajını iyi değerlendiren Kıbrıscıkspor, kontrollü bir oyun sergileyerek üstünlüğünü korudu. 90 dakikanın sonunda sahadan 3-1 galip ayrılan Kıbrıscıkspor, play-off etabındaki ilk galibiyetini alarak moral buldu.

Muhabir: Elif ERDOĞAN