Oyuncu Ersin Korkut, kendi hayat hikâyesini anlattığı “Ben mi Yapmışım?” adlı tek kişilik gösterisiyle 9 Kasım Pazartesi günü saat 20.30’da Bolu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak. Gösteride Korkut, Hakkari’de başlayan yaşamından İstanbul’a uzanan yolculuğunu, oyunculuk kariyerini ve yaşadığı ilginç anıları sahneye taşıyacak.

Ersin Korkut’un hayat hikâyesi sahneye taşınıyor

Televizyon ve sinema projelerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ersin Korkut, bu kez kendi yaşam öyküsünü izleyiciyle paylaşacak.

Çocukluk ve gençlik yıllarından oyunculuk kariyerine uzanan gösteride, Korkut’un Hakkari’den İstanbul’a uzanan yaşam serüveni mizahi bir dille anlatılacak. Oyuncu, kariyerinin farklı dönemlerinde yaşadığı olayları ve tanıştığı ünlü isimlerle ilgili anılarını da seyirciye aktaracak.

Böylesi zor görülür! Traktör ikiye bölündü, otomobil hurdaya döndü
Böylesi zor görülür! Traktör ikiye bölündü, otomobil hurdaya döndü
İçeriği Görüntüle

“Ben mi Yapmışım?” gösterisinin konusu

Eray Yasin Işık’ın yazıp yönettiği gösteri, Orbit Production House yapımcılığında sahneleniyor.

Tek kişilik oyunda Ersin Korkut, geçmişte yaşadığı olayları bugünün bakış açısıyla değerlendiriyor. Gösteri, oyuncunun hayatındaki sıra dışı ve komik anıları üzerinden geçmişle eğlenceli bir hesaplaşma sunuyor.

Bolu’daki gösterinin tarihi ve saati

Ersin Korkut’un “Ben mi Yapmışım?” adlı gösterisi, 9 Kasım Pazartesi günü saat 20.30’da Bolu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gösteriyi izlemek isteyen sanatseverler için bilet satışlarının devam ettiği belirtildi.

Muhabir: FARUK ÇİDEM