Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönem organlarının belirleneceği seçimler yaklaşırken, adayların sektör temsilcileriyle buluşmaları sürüyor. Önceki seçimde 9. Müteahhitlik Faaliyetleri Komitesi’nden meclis üyesi seçilen, ardından Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Abdullah Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni (BİMDER) ziyaret etti. 10 Ekim 2026 Cumartesi günü yapılacak seçimlere aynı meslek grubundan Yunus Ceylan ve Kazım Konak ile birlikte aday olan Alemdar’ın ziyaretinde, oda seçimleri ve sektörün beklentileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya BİMDER Başkanı Bülent Arslan, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. İnşaat sektörünün oda bünyesindeki temsili ve yeni dönem seçimlerinin değerlendirildiği buluşmada, Alemdar’ın mevcut görev dönemindeki çalışmaları da gündeme geldi.

Dernek Başkanı Arslan ve üyeler, Alemdar’ın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı süresince ortaya koyduğu performansı olumlu değerlendirdi. Ayrıca 9. Müteahhitlik Faaliyetleri Komitesi’nin sektörün sorunlarına çözüm bulunması yönündeki gayretlerinden övgüyle söz edildi. Buluşmada Arslan ve dernek üyeleri, meslektaşları Abdullah Alemdar’a seçimlerde tam destek vereceklerini açıkladı.

25 Yıl Sonra Geri Döndü: 108 Vaka Sonrası Acil Durum İlan Edildi
25 Yıl Sonra Geri Döndü: 108 Vaka Sonrası Acil Durum İlan Edildi
İçeriği Görüntüle

BİMDER’deki toplantı, Alemdar’ın aday olduğu meslek grubunda sektör temsilcilerinin desteğini ortaya koyan bir buluşma oldu. Açıklanan destek, Alemdar’ın oda başkanlığındaki çalışmalarının yanı sıra müteahhitlik sektörüne yönelik komite faaliyetlerine duyulan memnuniyetin de göstergesi olarak öne çıktı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri, 10 Ekim 2026 Cumartesi günü Oda binasında gerçekleştirilecek. Üyeler, 09.00–17.00 saatleri arasında oy kullanacak.

Muhabir: BERFİN MUTLU