Kırmızı-beyazlı gençler sahasında Bartın Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti
Kırmızı-beyazlı gençler sahasında Bartın Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti
İçeriği Görüntüle

Antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Ertuğrul Arslan, oyuncularına inanç ve motivasyon aşılayan konuşmasında,

> “Ben inanıyorum, siz de inanın. İnanmamız lazım, yeter ki isteyin.”
ifadelerini kullanarak ekibine güven verdi.

Oyunsal ısınma ile başlayan antrenman, dar alanda pozisyon oyunlarıyla devam etti. Bu bölümde oyuncularından yüksek tempo isteyen Arslan, sık sık “reaksiyon verin” uyarılarında bulundu. Takımın oyun disiplini ve çabuk reaksiyon kabiliyeti üzerine duran genç teknik adam, antrenmanın temposunu sürekli yüksek tutarak oyuncularına enerjik bir çalışma ortamı sundu.

Çalışmanın ilerleyen dakikalarında kırmızı-beyazlı ekip, sürat ve yaygın dayanıklılık üzerine 8 dakikalık iki seri halinde 16 dakikalık yoğun bir dayanıklılık çalışması yaptı. Teknik heyet, bu bölümde futbolculara zaman zaman bireysel uyarılarda bulunarak tempoyu korumalarını sağladı.

Boluspor, Iğdır deplasmanı öncesinde hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Kırmızı-beyazlı ekipte morallerin yerinde olduğu, yeni teknik direktör Ertuğrul Arslan’ın takım üzerindeki pozitif etkisinin kısa sürede hissedilmeye başladığı gözlemlendi.

Muhabir: Elif ERDOĞAN