Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında yalnızca belediye ve İl Özel İdaresi yetkililerine yönelik adli süreç işletilmesini eleştiren Özcan, Turizm ve Çalışma Bakanlığı’ndan hiçbir yetkiliye dava açılmadığını belirtti.

“‘Ucu nereye giderse gitsin’ diyenler topluma yalan söyledi” diyerek eleştiride bulunan Özcan, denetim görevini yerine getirmeyen bakanlık yetkilileriyle ilgili soruşturma açılmamasına sert çıktı.

Sosyal medya paylaşımında Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da etiketleyen Özcan, “Madem Belediye’nin sorumluluğu var, beni ve Turizm Bakanı’nı alın... tutuklayın, yargılayalım ikimizi. Hodri meydan!” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Korkunç olay: Baba oğul yanmış halde bulundu
Korkunç olay: Baba oğul yanmış halde bulundu
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Bolu Nabız Gazetesi