Lider Umut Oto İnşaat Aladağspor, play-off maçlarını düşünerek sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıktı ve risk almadı. Ev sahibi Geredespor ise güçlü rakibini mağlup ederek play-off öncesi moral kazanmayı hedefledi.
Karşılıklı ataklar şeklinde geçen mücadelede her iki takım da gol yollarında etkili olmasına rağmen aradığı golü bulamadı. Maçta fileler havalanmazken, deplasmanda mücadele eden Aladağspor ’da Yunus, 81. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona ererken, Umut Oto İnşaat Aladağspor’da tecrübeli teknik adam Yılmaz Özen, rotasyonlu kadroyla çıktıkları bu zorlu deplasmandan alınan beraberlikle, play-off öncesi “şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oldukları” mesajını verdi.
Lider Risk Almadı, Gerede 1 Puanla Yetindi
Bolu 1. Amatör Küme’de ertelenen karşılaşmada A Grubu lideri Umut Oto İnşaat Aladağspor, deplasmanda lig ikincisi Gerede Spor ile karşı karşıya geldi. Gerede’de oynanan mücadele, play-off öncesi iki takım açısından da büyük önem taşıdı.
Muhabir: Elif ERDOĞAN
Yorumlar





