Kıbrıscıkspor’dan Kritik Galibiyet!
Kıbrıscıkspor’dan Kritik Galibiyet!
İçeriği Görüntüle

Geçtiğimiz haftalarda ligde istikrarlı bir performans sergilemekte zorlanan Boluspor’da, Esenler Erokspor maçının ardından gelen istifa kararı camiada büyük yankı uyandırmıştı. Mustafa Er’in ayrılığının ardından takımı, kulübün tüm kademelerinde uzun yıllardır görev alan Bahadır Kıyak, Fatih Ateş ve kaleci antrenörü Miraç Parlak geçici olarak devraldı. Yeni teknik direktör belirlenene kadar bu üçlü, takımı Iğdır deplasmanına hazırlayacak.

Karaçayır Tesisleri’nde yapılan ilk antrenmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Bahadır Kıyak ve Fatih Ateş yönetiminde gerçekleştirilen idman, kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Isınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlandı. Teknik ekibin, oyuncuların fiziksel performansının yanı sıra psikolojik motivasyonuna da özel önem verdiği öğrenildi.

Boluspor’un hafta boyunca yapacağı antrenmanlarla Iğdır FK deplasmanına hazırlanması planlanıyor. Kırmızı beyazlılarda teknik heyetin, takım içindeki moral ve birlik havasını yeniden oluşturmak adına çeşitli etkinlikler ve motivasyon çalışmaları yapması bekleniyor. Yönetim cephesinde ise teknik direktör arayışlarının sürdüğü ve kısa süre içinde yeni ismin açıklanmasının planlandığı belirtiliyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan 4 haftadır 2 beraberlik 2 yenilgi ile bir düşüş yasamıştı Boluspor, Iğdır FK karşısında hem moral bulmak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Muhabir: Elif ERDOĞAN