Binanın enkazından Kapanoğlu'nun annesi, babası, amcası, kız ve erkek kardeşi, amcası ve yeğenleri olmak üzere 9 yakının cansız bedeni çıkarıldı.

Bolu’nun gururu Ali Umut Çat’tan iki branşta büyük başarı
Bolu’nun gururu Ali Umut Çat’tan iki branşta büyük başarı
İçeriği Görüntüle

Kapanoğlu'nun, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Çay Mahallesi'nde anne, babasının yanı sıra amcasının da oturduğu bina yıkıldı.

Hayatta kalan kız kardeşiyle Üsküdar Konteyner Kent'te yerleşen Kapanoğlu, AA muhabirine, depremde kaybettiği sevdiklerini özlemle andığını söyledi.

Acısının tarifinin olmadığını anlatan Kapanoğlu, hayatta kalan kardeşiyle hayata tutunmaya çalıştığını belirtti

Sevdiklerini kaybettiği depremin tarihini koluna dövme yaptırdığını aktaran Kapanoğlu, "Yetim, öksüz kaldığım gün. Bu rakam, bu tarih benim her zaman beynimde, gönlümde, gözümde, içimde, her yerde yani. Çok büyük bir kıyametti. Bu acının tarifi yok." diye konuştu.

AA

Muhabir: Hızır İlyas Yıldırım