U14 LİGİ: BOLUSPOR SAHASINDA KASTAMONUSPOR’A 2-0 MAĞLUP OLDU
U14 LİGİ: BOLUSPOR SAHASINDA KASTAMONUSPOR’A 2-0 MAĞLUP OLDU
İçeriği Görüntüle



Karşılaşmaya orta saha mücadelesiyle başlayan iki ekip tempoyu yükseltmek isterken, maçtaki gol perdesini Dörtdivanspor adına Ali Çakır açtı. İlk yarıda etkili oyununu sürdüren lider ekipte Halil Toskar iki gol kaydederken, İbrahim Kılıç’ın da skora katkı vermesiyle ilk 45 dakika Dörtdivanspor’un 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda da temposunu düşürmeyen Dörtdivanspor, Emirhan Özer’in attığı üç golle farkı açtı. Can Ahmet, İbrahim Kılıç ve Halil Toskar’ın golleriyle skor 10-0’a taşınırken, lider ekip Play-Off maçları öncesinde büyük bir moral kazandı.
Dörtdivanspor, grup maçlarını 12 karşılaşmada 11 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamlarken, rakip filelere gönderdiği 73 golle ne kadar golcü bir takım olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Muhabir: Nazan Gökçek