Umut Oto İnşaat Aladağspor U15 Ligi’ne Galibiyetle Başladı
Umut Oto İnşaat Aladağspor U15 Ligi’ne Galibiyetle Başladı
İçeriği Görüntüle


Bu baskının meyvesini erken alan Boluspor U16, maçın 7. dakikasında Tunahan Yıldız’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından oyundan düşmeyen kırmızı-beyazlılar, farkı artırmak adına ataklarını sürdürdü. Kanatları etkili kullanan ve ceza sahasında çoğalan Boluspor, rakip kalede önemli pozisyonlar üretmeye devam etti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında oyunun temposunu kontrol eden ev sahibi ekip, aradığı ikinci golü 33. dakikada Adahan Öztürk’ün ayağından buldu ve skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarı, Boluspor’un oyun ve skor üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sakarya Tekspor daha istekli bir görüntü sergileyerek farkı azaltmak için Boluspor kalesinde gol aradı. Zaman zaman ev sahibi savunmayı zorlayan konuk ekip, özellikle hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. Boluspor ise skor avantajını koruyarak kontrollü bir oyun anlayışını benimsedi. Mücadelenin 76. dakikasında Sakarya Tekspor, Bilal Toklu’nun kaydettiği golle skoru 2-1’e getirerek umutlandı.
Kalan dakikalarda her iki takım da gol arayışlarını sürdürse de savunmalar hata yapmadı ve başka gol sesi çıkmadı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Boluspor U16, sahadan üç puanla ayrılarak puanını 26’ya yükseltti. Genç oyuncuların ortaya koyduğu mücadele ve takım disiplini, teknik heyet ve tribünlerden alkış aldı.

Muhabir: Elif ERDOĞAN