Heryıl çalışma dönemi sonunda sahnelenen gösterilerde farklı yörelerin halk oyunlarının sergilendiği gösteri Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo salonda yapıldı.
Bolu halkının ve çevre illerden gelen kişilerin yoğun ilgi gösterdiği 2 gece de büyük bir coşku yaşandı .
Bu sene gösterilerde altyapıya da çok önem veren Sıdıka Kilitçi açıklamasında şunları söyledi
Yaklaşık 500 kişiden oluşan bir ekibimiz var, ben halk danslarının gelecek nesillere aktarılmasını kendisine misyon edilmiş bir eğitimciyim. Gençlerimizin ve çocuklarımızın da kültürümüzü yaşatmak için bu ekiplerde yeralmasını çok önemsiyorum . Son yıllarda altyapımızın oluşması için eğitmenlerimizle beraber titiz bir çalışma yürüttük . Halk danslarını sevdirirken modern çağın ezgilerini danslarını gösterimize dahil ettik . Modern dansa ilgi duyan bir çocuk Bolu yöresini de Karadeniz yöresini de öğrenebilir mantığıyla çocuklarımıza kendi halk danslarımızı da sevdirmenin mutluluğunu yaşadık .
Bugün sahnede oynanan her oyun büyük bir emeğin ve sabrın sonunda ortaya çıktı
Ben gösterilerimizde bizleri izlemeye gelen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Emeklerimizin ve çabamızın karşılık bulması Gazel ve Tühomun bu noktaya gelmesini sağladı . Sizlerin desteği ile daha da emin adımlarla ilerleyeceğimize olan inancım tam .
Yetişkin ekipleri
Üniversite ekipleri
Çocuk ekiplerimm
Hepberaber şahane bir iş çıkardık ortaya kendinize gurur duyabilirsiniz dedi.
Gazel ve Tühom ekiplerini ilgiyle izleyen seyirciler gösterilerin sonunda dansçıları ayakta alkışladı .




