Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, kentteki kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

BGYD heyeti, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

BOLU’NUN YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Bolu’nun mevcut durumu ve geleceğine ilişkin çeşitli konular ele alındı. Özellikle kentte devam eden ve planlanan yatırımlar, ulaşım ve yol projeleri ile Bolu’nun ekonomik gelişimine katkı sağlayabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Bolu’nun sahip olduğu coğrafi konum ve doğal güzelliklerin ekonomik açıdan daha etkin değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekilirken, ulaşım altyapısının geliştirilmesinin kent ekonomisine sağlayacağı katkılar da değerlendirildi.

TURİZM POTANSİYELİ KONUŞULDU
Görüşmenin önemli gündem maddelerinden birini de Bolu turizmi oluşturdu. Kentin dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğu belirtilirken, Bolu’nun turizmden aldığı payın artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın, iş dünyası ve kentteki kurumların Bolu’nun gelişimi konusunda iletişim ve iş birliği içerisinde hareket etmesinin önemine vurgu yapıldı.

Bu kavun tek damla su verilmeden yetişiyor
Bu kavun tek damla su verilmeden yetişiyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından günün anısına gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi