HABER: Havva AKÇA
AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusu şimdiden merak ediliyor. İktidar partisinin Bolu Belediyesini tekrar almak için ince eleyip sık dokuyacağı gelen bilgiler arasında.
Kamuoyunda bir çok isim telaffuz edilirken, son günlerde Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın adı olası adaylar arasında konuşulmaya başlandı.
Savaş Abak’ın yakın çevresine siyaseti düşünmediğini ve bütün enerjisinin Boluspor’a vermek istediğini söylese de siyasetin zemini Abak’ı aday adaylığı potasına sokabilir.
Sokakta Savaş Abak’ın adı konuşulurken, geçtiğimiz gün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı aynı zamanda da Bolulu olan Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Savaş Abak’ı Boluspor tesislerinde ziyaret etti.
Ziyarette ne konuşulduğu ve detayları kamuoyu ile paylaşılmazken, Abak’ın siyaset arenasına girip girmeyeceği şimdiden merak ediliyor.





