"Bir Gecenin Ardından: 15 Temmuz ve Yeni Türkiye" başlıklı konferansın onur konuğu, Türkiye’nin yakından takip ettiği Gazeteci-Yazar Taha Hüseyin Karagöz olacak. 15 Temmuz’un toplumsal ve siyasi yansımaları üzerine yaptığı analizleriyle tanınan Karagöz, o karanlık gecenin "Yeni Türkiye" vizyonundaki yerini ve milli irade direnişini katılımcılarla paylaşacak.
Moderatörlüğünü Prof. Dr. Ercan Aktan’ın yapacağı ve Siyaset Bilimci Elif Şahin’in de konuşmacı olarak yer alacağı programda, demokrasimize sahip çıkma kararlılığı bir kez daha vurgulanacak.
Tüm Bolu halkının davetli olduğu bu önemli panel, 2 Temmuz 2026 Perşembe günü, saat 15.00’te BAİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirilecek
Asayiş
Genel
Genel
15 Temmuz'un Ruhunu Anlamak İçin Anlamlı Bir Konferans
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ve Bolu Valiliği iş birliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 10’uncu yılında anlamlı bir konferans düzenleniyor.
Muhabir: Berfin MUTLU
Yorumlar




