Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün merkeze bağlı 5 mahalle özelinde bulunan pazaryerlerinin kapalı ve modernize edilmiş şekilde yenilenmesine yönelik attığı adımlar Hamidiye Mahallesi Salı Pazarında şekilleniyor.

Düzce'de kalorifik değeri düşük kömür satışı yapan kişiye para cezası kesildi Düzce'de kalorifik değeri düşük kömür satışı yapan kişiye para cezası kesildi

Şehrin kuzeybatı bölümünde bulunan mahallelere hizmet edecek şekilde tasarlanan ve 2 bin 337 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin çatısında ise güneş enerji panelleri bulunacak. 140 pazarcı esnafının tezgâh açabileceği şekilde tasarımı gerçekleştirilen pazaryeri Düzce’de önemli bir eksikliğin daha giderilmesini sağlayacak . 11 Nisan tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek olan pazaryerinin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete sokulması öngörülüyor.