Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor ve Rekreasyon Topluluğu tarafından hazırlanan “Ulusal Öğrenci Toplulukları Ağı” projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri tarafından desteklenen ÜNİDES Üniversite Topluluklarına Proje Desteği Programı kapsamında hayata geçti.

Proje, 14-16 Aralık 2024 tarihlerinde, Türkiye’nin 16 farklı ilinden topluluk yöneticilerinin katılımıyla Bolu’da başladı. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerde, gençlik toplulukları arasındaki iş birliği güçlendirilirken, ortak projeler geliştirilmesi için çalışmalar yapıldı.

Gölköy Barajı'nda su seviyesi yüzde 60'a yükseldi Gölköy Barajı'nda su seviyesi yüzde 60'a yükseldi

Ulusal Öğrenci Toplulukları Ağı Projesi, gençlerin kişisel ve toplumsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla bir köprü olmaya devam edecek. Haber Merkezi

Muhabir: Elif ERDOĞAN