Haber; Sefa GÜNAY

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Tele 1 Televizyonu Genel Yönetmeni Merdan Yanardağ ile aralarında yaşadıkları tartışmada Yanardağ’ın 2018 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşananları anlatma teklifini Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ında gelmesini isteyerek kabul etti. Yanardağ’ın teklifini kabul eden İnce, “Merdan Yanardağ’ın seçim gecesini konuşma teklifini kabul ediyorum. Engin Altay, Yaşar Tüzün, Tanju Özcan ve Büyükçekmece Bld. Bşk. Hasan Akgün ile birlikte çağırın” dedi.

İNCE VE YANARDAĞ ARASINDA YAŞANAN TARTIŞMA

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli’de yaptığı açıklamada "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

YANARDAĞ: BU SİSTEM SİZİ BURUŞUK BİR PEÇETE GİBİ KENARA ATTI

Tele-1 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, sosyal video paylaşım sitesi Youtube'daki kişisel hesabından açıklamada bulundu ve Muharrem İnce'ye cevap verdi. Yanardağ, "Siz tükenmiş, bitmiş bir siyasetçisiniz. Bu sistem sizi buruşuk bir peçete gibi kenara attı" iddiasında bulundu.

İNCE: SENDE ŞEREF VARSA, YEMİN ET BAKALIM ALMADIĞINA

Muharrem İnce, Merdan Yanardağ'ın açıklamasına sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından cevap verdi.

Muharrem İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İyi Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!" ifadelerini kullandı ve paylaşımında Merdan Yanardağ'ı etiketledi.

YANARDAĞ: ŞEREFİ OLAN, O SEÇİM GECESİ MİLYONLARCA İNSANI YÜZÜSTÜ BIRAKMAZ

Merdan Yanardağ, Muharrem İnce'nin açıklamasına sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından cevap verdi. Merdan Yanardağ, şunları söyledi:

"Senin gibi, gündeme girmeye çalışan ve siyasetten tükeniş birini muhatap almam. Hadi başka kapıya.. Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum. Şerefi olan, o seçim gecesi milyonlarca insanı yüzüstü bırakmaz, söz verdiği gibi meydana, milletin karşısına çıkardı. Sen önce o gecenin hesabını ver. Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil. İktidarı, gerici ve yandaş medyayı bırakıp bağımsız haber kanallarına iftira atma."

ALTAY, ALTAY, ÖZCAN VE AKGÜN İLE BİRLİKTE ÇAĞIRIN

Muharrem İnce, Merdan Yanardağ'ın açıklamasına Twitter'daki resmi hesabından cevap vererek Yanardağ’ın teklifini kabul ederek Başkan Özcan’ın da aralarında bulunduğu CHP’li siyasileri de şahit gösteren İnce cevabın şu ifadelere yer verdi;

"Merdan Yanardağ’ın seçim gecesini konuşma teklifini kabul ediyorum. 50 kere anlattım iftira atmaya devam ediyorsunuz. Madem öyle o gece yanımda olan ve halen CHP’de siyaset yapan Engin Altay, Yaşar Tüzün, Tanju Özcan ve Büyükçekmece Bld. Bşk. Hasan Akgün ile birlikte çağırın.