Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi 3 Ekim itibariyle başladı. Rektörlüğümüzün organizasyonunda, okullarına kavuşmak üzere yurdun dört bir yanından Bolu’ya gelen öğrenciler terminalde kurulan stand ile karşılanıyor. Öğrencilere 3-7 Ekim 2022 tarihleri arasında, sabah saat 08.00’dan akşam 17.00’a kadar her yarım saatte bir, şehirlerarası otobüs terminalinden Gölköy Kampüsü ve şehir merkezine ücretsiz ulaşım hizmeti gerçekleştiriliyor.

Otobüs terminalinden Gölköy merkez kampüsü ya da şehir merkezine ücretsiz servisle gitmek isteyen öğrencileri karşılamak için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli idari personellerimiz yardımcı oluyor.

Kampüste Çay ve Çorba İkramı

Öğrencilere İzzet Baysal Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi önünde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından çay ve çorba ikramında bulunuluyor. Öğrenciler ise Rektörlüğün organizasyonu ikram ve ücretsiz servisten memnun olduğunu ifade ettiler.