Haber: Tunahan AKKOLOĞLU

Bolu Belediyesi Ekim ayı 1.meclis toplantısının başında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündem maddeleri görüşülmeden önce açıklamalarda bulundu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan parti yönetiminin kendisini HDP istediği için ihraç ettiğini belirtti. Tanju Özcan’ın bu açıklamalarından sonra Ak Parti Belediye Grup Başkan Vekili Uğur Akbay söz aldı.

TANJU ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Tanju Özcan’ın HDP istediği için CHP’nin kendisini ihraç ettiğini belirtmesi üzerine söz alarak kürsüye çıkan Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay “Sayın başkan kendisi ile ilgili bir açıklama yaptı. Burada kendisine aslında bu itirafından dolayı teşekkür etmek istiyorum. CHP ile HDP arasındaki ittifakın deşifresini bu mecliste duymuş olduk. Ben bu itirafınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki meclis toplantılarının sükunet içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Ak Partili Uğur Akbay’ın sözlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıoğlu böyle bir ittifakın olmadığı belirterek tepki gösterdiler.