AK Partili Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve partililer Mudurnu esnafı ile bir araya geldi. Esnafın öneri ve şikâyetlerini dinleyen AK Parti Bolu teşkilatı çarşı içerisinde alışveriş etmekte olan vatandaşlarla selamlaşmayı ihmal etmedi.

Resmi kıyafetler içerisinde görmeye alışılan siyasi partililer saha çalışmalarına sportif kıyafetler ile katılarak vatandaşların sempatisini topladı.

Esnafla bir araya gelen partililer yöresel ürün ve eşyaları incelemeyi ihmal etmedi.

“MİLLETİMİZLE KUCAKLAŞMAYA VE GÖNÜL GÖNÜLE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sosyal medya paylaşımında, “Milletimizle kucaklaşmaya ve gönül gönüle yol yürümeye devam ediyoruz. Bugün de güzel ilçemiz Mudurnu’da değerli muhtarlarımız, esnafımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik.” dedi.

Ak Parti Bolu İl başkanı Suat Güner yaptığı sosyal medya paylaşımında muhtar ve esnafla bir araya geldiğini anlatarak, “Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ‘nün katılımlarıyla Mudurnu ilçemizde hemşerilerimizle kucaklaşmaya ve gönül gönüle yol yürümeye devam ediyoruz. Bugün Mudurnu ilçemizde değerli muhtarlarımız, esnaflarımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.