Maça hızlı başlayan Akyazı Hendek Spor oldu ve maçın ilk 15 dakikasında oldukça baskılı oynadı. Bulduğu pozisyonlarla gole oldukça yaklaşan Akyazı Hendek Spor, Mudurnu Abant Spor kalecisi Adil'i bir türlü geçemedi. Maçın 15 inci dakikasından sonra toparlanan Mudurnu Abant Spor oyunda dengeyi sağladı ve rakibine baskı kurmaya başladı. İlk yarının sonlarına doğru Ramazan'ın attığı golle 1-0 öne geçen Mudurnu Abant Spor golden sonra baskıyı iyice artırdı ve ilk yarıyı da 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya çok hızlı başlayan Mudurnu Abant Spor rakibi karşısında baskı kurdu ve ikinci yarının 5. dakikasında Hasan'ın attığı golle 2-0 öne geçti. Oyunu tamamen ele alan Mudurnu Abant Spor maçın 50. dakikasında Ramazan'ın attığı golle skoru 3-0'a taşıdı. Maçın son dakikalarında da kontrolü elinden bırakmayan Mudurnu Abant Spor maçı 3-0 kazanarak Orman Genel Müdürlüğü tarihinde ilk defa düzenlenen turnuvada şampiyonluğu kazanarak kupayı Bolu'ya taşıdı.

Galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü temsilcisi Mudurnu Abant Spor takım oyuncuları ve taraftarlar sahada tarif edilemez bir mutluluk yaşadı. Orman Genel Müdürlüğü tarihinde ilk defa düzenlenen kupayı ormancılığın okulu olarak bilinen Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne kazandırmanın gururunu yaşayan oyuncular ve taraftarlar duygu dolu anlar yaşadı.

Şampiyon olan Mudurnu Abant Spor takımı kupa ve plaketlerini Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin'in elinden aldı.

Maç sonrası bir açıklama yapan Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin kazanılan kupadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kupanın Bolu'ya geleceğine başından beri inandığını söyleyen Hasan Keskin başta turnuva boyunca takımın başında yer alan ve Bölge Müdürlüğünün organizasyondaki koordinasyonunu sağlayan Bölge Müdür Yardımcısı Ferdi Özer olmak üzere takım oyuncularını, teknik ekibi ve turnuva boyunca maçlarda takımı yalnız bırakmayan taraftarları kutlayarak onlara teşekkür etti. Centilmenliğiyle Bolu Orman Bölge Müdürlüğünü en iyi şekilde temsil eden ve maçın son dakikalarında talihsiz bir şekilde sakatlanan Mudurnu Abant Spor takım kaptanı Osman Koltuk'a da acil şifalar diledi.

Turnuvada kupayı kazanan Mudurnu Abant Spor takımı aynı zamanda bir de gol kralı çıkarttı. 5 gol atan Hasan, adını turnuvaya gol kralı olarak yazdırdı.