Bolu Belediyesi tarafından yapılan faaliyetlerin ulusal basında yankısı sürüyor.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Ahıskalı Türkler onuruna verilen akşam yemeği ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün su altı arama kurtarma tatbikatı Zaman gazetesi ile Ortadoğu gazetesi ve NTV haber bültenlerinde yer aldı.
15-18 Kasım 2012 günleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ahıska Diaspora Çalıştayı'na katılmak üzere ilimize gelen Ahıskalıların Bolu Belediyesi'nin düzenlediği akşam yemeğinde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la da bir araya gelmelerini, Zaman Gazetesi Ahıska Türkleri Bolu'da buluştu” başlığı ile sütunlarına taşıdı. Ortadoğu Gazetesi de Ahıska Türkleri AİBÜ'de buluştu” başlığı ile haberi okuyucularına duyururken Ahıskalı Türklerin AİBÜ'nün ev sahipliğinde bir araya gelerek gerçekleştirdikleri çalıştaya ve çalıştay öncesi yapılan açılış konuşmalarına yer verdi.
Öte yandan, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı su arama ve kurtarma timine bağlı dalgıçların Gölcük'te yaptıkları tatbikat da önemli haber kanallarından NTV'de kendisine yer buldu.
“Bolu'da su altı tatbikatı” başlığı ile haberi sabah ve öğle bültenlerinde izleyicilerine aktaran NTV, haberinde tatbikata ilişkin görüntüler ile Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la yapılan röportaja yer verdi.