U21 liginde mücadelesini devam ettiren Boluspor zorlu Giresunspor engelini son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Lig de iki haftadır arka arkaya maç kazanan temsilcimiz, sıralamada da 5'inci sıraya kadar yükselip puanını 14'e yükseltti.

Boluspor U21 de seri devam etti. Gectiğimiz hafta Denizlispor maçında aldı 3 puanın ardından bu haftada sahasında Giresunspor engelini aştı. Rakibi ile mücadele etmeye çalışan temsilcimiz bir taraftan da ağır saha ile mücadele etti. İlk 45 dakikada istediği gole kavuşamayan temsilcimiz soyunma odasına gol atamadan gitti.

İkinci yarıda ise golü daha çok isteyen ve maçtan 3 puanla ayrılmayı düşünen Boluspor U21 son dakikalara kadar mücadelesini gösterdi ve golü isteyen taraf oldu. Karşılaşmada gol için 80 dakika bekleyen Boluspor Eray Can ile Giresunspor önünde 1-0 öne geçti. Bu golün ardından rahatlayan Boluspor ikinci golüne de 86 dakikada Enes Güler ile kavuştu. Son 10 dakikaya golleri sıkıştıran temsilcimiz U21 zorlu Giresunspor engelini 2-0 geçip puanını 14'e yükseltti.