Türk Ocakları Bolu Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin İka ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarete Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Dr Hüseyin İka, Başkan Yardımcısı Mustafa Odabaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Özdal, Yusuf Cebe, Ercan Üsküp, Cafer Kara ve Ahmet Soydaş katıldı.
Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Dr. Hüseyin İka ziyarette Vali Özçimen'e Türk Ocakları'nın Bolu'daki çalışma ve faaliyetlerini aktardı. İka, "Türk Ocaklarının ilim irfan yuvası olma yolunda çalışmalarımız devam edecek. Yaptığımız faaliyetlerle toplumu ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin de destekleriniz bekliyoruz. Yönetim Kurulumuz 7 kişiden oluşuyor ve 3 yıl da bir seçiliyoruz" dedi.
Türk Ocakları Bolu Şubesi'nin Yeni Yönetim Kuruluna başarılar dileyen Vali Özçimen, "Sizleri tebrik ediyorum. Toplumun bilinçlendirilmesi için sizlere büyük görevler düşüyor. Bu bağlamda sizin gibi Sivil Toplum Örgütlerinin görevlerini en iyi şekilde yapması gerekiyor. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi.