Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Hamdi Zenginbal, yeni dönemde tekrar seçilerek görevlerini yürütecek olan Yüceer ve Beydili'ye Türk Ocakları rozeti hediye etti. Zenginbal, Türk Ocakları'nın siyaset üstü ve herkesi kucaklayan bir yapı olduğunu belirterek, kalbi Türk Milleti için atan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Türk Ocakları yönetimi ilk olarak Bolu İl Özel İdaresine giderek, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra İl Genel Meclisi üyelerinin oyuyla tekrar meclis başkanı olarak seçilen Yaşar Yüceer'i makamında ziyaret etti. Türk Ocaklılar Yaşar Yüceer'e yeni dönemde başarılar dileyerek, güzel hizmetlere imza atmasını temenni etti. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü büyük mutluluk yaşadığını belirten İl Genel Meclis Başkanı Yüceer, toplumsal uzlaşmanın önemine vurgu yaptı.

“TÜRK OCAKLARI SİYASET ÜSTÜ BİR KURULUŞTUR”

Ziyaretin sonunda Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Hamdi Zenginbal, Yaşar Yüceer'in yakasına Türk Ocakları rozeti taktı. Zenginbal, Türk Ocakları siyaset üstü bir kuruluştur. Dolayısıyla Türk Ocakları rozeti de siyaset üstüdür. Hangi siyasi görüşten, hangi siyasi partiden olursa olsun, kalbi Türk Milleti için atan herkese bu ocağın kapısı açıktır” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ziyaretinden sonra Karacasu Beldesi'ne geçen Türk Ocaklılar, Belediye Başkanı Celal Beydili'yi makamında ziyaret ederek, yeni dönemde kendisine başarılar diledi. Celal Beydili de her zaman Türk Ocakları'nın yanında olduğunu ifade ederek, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Hamdi Zenginbal, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili'nin yakasına Türk Ocakları rozeti takarak, yeni dönemin Karacasu için hayırlı olmasını diledi. A. Haktan Yamantürk