Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin organizasyonuyla yapılan Türk Dünyası Azerbaycan İş Forumu programına katılmak üzere TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB heyetiyle birlikte Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, heyette yer alan oda ve borsa başkanları ile birlikte Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili ve Kültür Komisyonu Başkanı Ganire Pashayeva’ya da bir ziyarette bulundu.

Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva’ya yapılan ziyarete Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile birlikte Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve MHP 25. Dönem Çanakkale Milletvekilliği ve TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan İ̇brahim Kürşat Tuna iştirak etti.

Yapılan ziyarette, Azerbaycan ve Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler ele alınırken, Milletvekili Ganire Pashayeva, özellikle Karabağ’ın yeniden yapılandırılması sürecinde kardeş ülke Türkiye’nin iş dünyası temsilcilerinin de aktif biçimde yer alması konusunda davette bulundu. Elif Erdoğan