TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde TIR'a arkadan çarpan araç sürücüsü ağır yaralanırken, şoför koltuğunun yanında oturan bir vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Olay, akşam saatlerinde TEM Otoyolu Bolu kesimi Elmalık mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Süleymanoğlu'nun kullandığı 34 MH 773 plakalı cip, Mutlu Beyazıt idaresindeki CB 5312 KM plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler olayı 112 Acil servis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Süleymanoğlu'nun kullandığı cipte yolcu olarak bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir vatandaşın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cipin sürücüsü Süleymanoğlu ise kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Süleymanoğlu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden yolcunun cesedi de Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.