Pandemi nedeniyle sıkıntılı süreç zarfında Bolumuza bir mutluluk bir sevinç yaşattıkları için keyifli olduğunu belirten başkanımız Barut “Ülke olarak, dünyamız olarak gerçekten sıkıntılı günler geçiriyoruz. Bu zaman diliminde önce lig boyunca daha sonrada Bursa’da oynanan Play-Off yarı final maçlarında gerçekten ortaya bir karakter koyduk. Sezon başından bu yana hep güvendiğim teknik heyetimizin ve sporcularımızın gayretleri çabaları ile finallere kaldık. Umuyoruz ki bu sevinci ve mutluluğu en zirvede Bolumuza yaşatmak için İzmir’de oynanacak olan final maçları ile taçlandırmak istiyoruz. Kupa Bolumuza gerçekten çok yakışacak. Bu anlamda teknik heyetimize ve takımımıza sonuna kadar güveniyorum” dedi.

“YALNIZ DEĞİLDİK DESTEKLERİNİ HEP HİSSSETTİK”

Bolu’da artık voleybolun sadece bir spor dalı olmadığını gösterdiklerini belirten Bolu Belediyespor Kulübü Başkanımız Sinan Barut “İlimizde son dönemde hem voleybol, hem de Bolu Belediyespor olarak çok olumlu tepkiler almaya başladık. Yarı final maçlarımız boyunca ve açları sonunda bizlere destek mesajları veren herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük” dedi.

“MADDİ MANEVİ DESTEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Final maçları öncesi Bolu’da hazırlıklarını süreceğini de sözlerine ekleyen başkanımız Sayın Sinan Barut “Takımımız Pazar günü toplanıyor. Bolu’da ki çalışmaların ardından İzmir’de kampa gireceğiz. İnanıyorum ki bu süreçte bizlere maddi manevi destek verecek halkımıza, iş adamlarımıza, siyasilerimize, taraftarlarımıza, başta Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a ve ekibine şimdiden teşekkür ederim. Onların bu desteği ile İzmir’de adımızı Sultanlar Ligine yazdırıp geleceğiz” dedi.