Oldukça heyecanlı geçen maçta ekibimiz oynadığı oyunla ve verdiği mücadele ile salondaki sporseverlerden ve ekranlardan izleyenlerden büyük alkış alırken, temsilcimizin Sultanlar Liginin acemiliğini henüz atamadığı görüldü. Maçın hemen hemen tüm setlerinde tecrübeli rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Bolunun Sultanlarının setlerin son bölümlerindeki tecrübesizliği skorlara yansıdı.

Karşılaşmada ilk seti, 25-19 kaybeden ekibimiz 2. seti 25-22 kazanarak setlerde eşitli yakaladı. Oldukça heyecanlı geçen 3'üncü seti 26-24 geride tamamlayan takımımız 4. seti 25-19 kazandı ve skoru 2-2'ye taşıdı. Tie-Break setine oldukça iyi başlayan Bolunun Sultanları son bölümlerde istediğini yapamayınca final setini 15-12 kaybetti. Bu sonuca rağmen ekibimiz ligdeki ilk puanını hanesine deplasmanda yazdırmayı başarırken, Karayolları karşılaşmadan 2 puan almayı başardı.

5 set oynanan ve nefes nefese geçen mücadelenin genelinde üstün olmasına rağmen setlerin son bölümlerinde tecrübesizliğinin kurbanı olan kırmızı beyazlılar 105 sayı aldığı maçta sadece 1 puan ile yetindi. Rakibi Karayolları özellikle kazandığı setlerin son bölümlerinde geriden gelip maçı çevirmeyi başarırken, Ankara ekibi 5 sette ekibimizden 2 sayı fazla kazanarak 107 sayı ile galibiyete uzandı.