Sosyal Güvenlik il Müdürlüğüne atanan Erhan Çavuş Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a Makamında ziyarette bulundu.

30 Mart yerel seçimleri sonucunda Gerede Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Allar'a Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş ziyarette bulundu. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Erhan, Çavuş Belediye Başkanı Mustafa Allar'a hayırlı olsun dileklerinin sundu. Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesinde olup da Gerede'de hizmet vermekte olan Sosyal Güvenlik merkez Müdürlüğü'nün daha iyi, kaliteli ve eş zamanlı hizmet verebilmesi için Merkez müdürlüğü binası için yer talebinde bulundu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş'a yeni görevinizde başarılar dilerim. Bolu Halkı ve Gerede Halkı hizmetin en iyisine layık. Bu itibarla Sosyal Güvenlik Kurumunun resmi talepleri doğrultusunda İlçemizde hizmet vermekte olan Merkez Müdürlüğüne yeni bir mekan kazandırılması için Gerede Başkanı olarak her türlü destek ve hizmeti vereceğim” dedi.

İade-i ziyaret…

Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürlüğüne atanan Erhan Çavuş Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'a İade-i Ziyarette bulundu.

Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'u Makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Erhan Çavuş İlçede yapılması planlanan Merkez Müdürlüğü Hizmet Binası için yer tahsis edilmesi için talepte bulundu.

Kaymakam Arslan Yurt, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş birliktelik içerisinde resmi prosedürler yerine getirildiği takdirde Sayın Belediye Başkanı ve Belediye Encümenin kararı ile Gerede Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü Hizmet binası yer tahsisi için gereken kolaylığı ve desteği saylayacağını ve kendilerinin de Mülki amir sıfatı ile gereken kolaylığı ve yardımı yapacağını belirtti.

Çavuş'tan Gerede Organize Sanayi Bölgesi ziyareti

Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş Gerede İlçemizde bulunan iki ayrı organize sanayi müdürlükleri olan Gerede Karma Organize Sanayisi ve Gerede Deri Organize Sanayi Müdürlüklerine ziyarette bulundu.

Geri Organize Sanayi Bölge Müdürü Abdülgazi Tanbay; Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş'a, Yeni görevinizde başarılar dilerim. Yapmış olduğunuz ziyaret bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Temsil ettiğim kuruluş adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim” dedi. Yönetim kurulu üyeleri de Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirttiler.

Sohbet ortamında gerçekleşin ziyarette Gerede Deri Organize Sanayi Bölge Müdürü Abdülgazi Tanbay 125 asli ve 75 kiralık firmalarla toplam 200 işletme ile ortalama 1000 ila 1500 işçi kapasitesi ile hizmet üreten bir sistemin yöneticisiyim. Belli başlı sıkıntılarımız var. Deri sektörü farklı bir sektör. Uluslar arası çalışan firmalarımız var. Uluslar arası yaşanan belirli sıkıntılar deri işletmelerine yansıyanlarda otomatik Gerede'deki işletmelerimizde bu buhrandan etkilenmekte. İşletmelerimiz binaların dış çevre görüntüleri itibarı ile biraz teknolojik değiller ancak işletme içi makine teçhizat ve üretim faktörleri olarak dünyanın ileri teknolojisine sahip kaliteli ürün ve hizmet üreten bir yapıya sahiptir. Ticari olarak düşünüldüğü de maliyetlerin azaltılması ve kalitenin artırılması için tabakhanedeki işletmelerimiz hepsi bir bütünleşme ve şirketleşme içerisindedir. Tabakacılık Osmanlı'dan gelme bir meslek ve iş koludur. Memleketimiz de çoğu ilde tabakhaneler kapanmıştır. Bizler 600 yıllık bir tarihe sahip iş ve meslek kolunu devam ettirmek istiyoruz ve devam ediyoruz. Ufak tefek sorunlarımız olsa da bunları da siz değerli idarecilerimizle aşmaya çalışıyoruz” dedi.

Gerede Deri OSB Müdür Yardımcısı Hakan Özyiğit OSB'ye bağlı ve uluslar arası çalışan firmalardan OR-DER Deri Fabrikasının da yapılan iş ve işlemler ile ilgili olarak ve Deri Sanayi Bölgesinin genel yapısı ve çevresi hakkında genel bilgiler verdi.