Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Emin Semercioğlu, yaklaşan oda seçimleri öncesi bombayı patlatarak, "Benim hedeflerim var. Hizmet etmemiz için talep olursa 4 yıl daha başkanlık yaparım" dedi.
Yaz aylarına doğru Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi Emin Semercioğlu, seçimlerde yeniden aday olacağını söyledi. Görevde bulunduğu 4 yıllık süreçte büyük işlere imza attıklarını belirten Semercioğlu, "Benim hedeflerim var. 4 yıllık dönemde epey uğraş verdik. Yeni binamızı yapmak kolay olmadı. Daha fazla hizmet etmemiz için talep olursa 4 yıl daha başkanlık yapmak isterim. Biz sanayiciyiz. Bolu'nun geleceği için fikirlerimizi, projelerimizi hayata geçirmeliyiz. Ben faydalı olabileceğim düşüncesindeyim" diye konuştu.
Sevgi ve saygıyla insanlara yaklaşmanın kendilerine artılar kazandırdığını vurgulayan Emin Semercioğlu, "4 yıllık dönemimizde çok başarılı işler yaptık. Akredite oda olduk. Bu beş yıldızlı oda sayılır. Bunlar çok sayıda personelle olmadı. Birlik ve beraberlikle oldu. Önemli olan iş yapmaktı. Bizi bunu yaptık. İşiniz şeffafsa, insanlara saygılı ve seviyeli davranıyorsanız, değer veriyorsanız problem çıkmaz" şeklinde konuştu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun okul yaptırmak için Bolu'dan haber beklemesine de yanıt veren Semericoğlu, "Yeri hala kesinleştiremedik. Kesinleşmediği için de TOBB'a bilgi veremedik. Ama kesinleştirmemiz gerekiyor. Çünkü önemli bir proje gerçekleştirilecek" ifadelerine yer verdi.