AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 20 yılı aşkın bir süredir Bolu'daki bütün seçimlerde aktif olarak çalıştığını belirterek yerel seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.
Ercoşkun; Biz dün siyasete başlayan birisi değiliz. 2,5 yılı aşkın süredir Milletvekili olarak hizmet etmeye çalışıyorum. 20 yılı aşkın bir süredir de, Bolu'daki bütün seçimlerde aktif olarak çalışan bir kardeşinizim. Bolu halkının ne kadar ince, narin, ne kadar misafirine karşı hoşgörülü olduğunu bilen, ama siyasi tercihini sandıkta kendi görüşü doğrultusunda kullandığını bilen de birisiyim. Vatandaşın bu manada ‘Allah yolunuzu açık etsin' sözünü dikkate alırsak, o zaman AK Parti %100 oy alır. Ama diğer taraftan Bolu halkı en büyük cevabı sandıkta her zaman verdi. Bugüne kadar biz Bolu halkının yanlış bir karar verdiğine hiç bir zaman şahit olmadık” dedi.
“Geçtiğimiz seçimlerden daha fazla destek alacağımızın kanaatindeyiz”
Ercoşkun; Biz milletin iradesine saygı duyan bir partiyiz. Millet bir irade ortaya koyup 3 Kasım 2002'de yetkiyi AK Parti'ye verdi. Ve bugüne kadar almış olduğumuz yetkinin hakkını vermeye gayret ettik. Milletimiz girilen her seçimde desteğini arttırdı. Millet olarak 30 Mart yerel seçimleri ile aslında yerel yöneticileri yeniden seçeceğiz, ama bu seçim diğer taraftan milletimizin, bu ülkenin 11 yılı aşkın süredir o karanlık noktadan bugünkü aydınlık noktaya kadar gelmesinde en büyük emeği sarf eden Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verip vermediğini belirleyecek. Geçtiğimiz seçimlerden daha fazla destek alacağımız kanaatindeyim” şeklinde konuştu.
“Biz sadece seçim zamanı gitmedik, seçimden öncede hep vatandaşlarımızla beraberdik”
Ercoşkun konuşmasına şöyle devam etti; Şöyle bir avantajımızda var. Biz sadece seçim zamanı gitmedik, seçimden öncede hep vatandaşlarımızla beraberdik. Şu anda bunun avantajını sahada görüyoruz. Meclis'in kapanmasından sonra AK Parti Bolu teşkilatımız ile beraberce 12 günü merkezde, 12 günü de ilçelerde ve beldelerimizi de gözeterek programladık. Bunu harfiyen uyguluyoruz. Sabah 9'dan gece 11-12'ye kadar hatta bazı günler gece 1-2'lere kadar yani teşkilatımız ile yapmış olduğumuz programı bitinceye kadar bu devam ettiriyoruz. Çünkü bugünlerin telafisi yok. Biz burada 1 oy fazla oy alabilmek için, gayret ediyoruz. Sayın Başbakanımızın olağanüstü gayretlerine bizlerde ufak bir katkı sağlayabilir miyiz? düşüncesindeyiz.”