Haber: Elif ERDOĞAN

Gerede MEB Müdürü Özalp mesajında, Sevgili Gençler; Sizler bizim umudumuz ve geleceğimizsiniz. Her biriniz paha biçilmez değerdesiniz. 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) azmederek, gecenizi gündüzünüze katarak çalıştınız. Emeklerinizin karşılığını almanızı canı gönülden diliyorum.

Yıllardır canla başla hazırlandığınız, hayatınızda önemli bir dönüm noktası olarak gördüğünüz Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) arzu ettiğiniz başarıyı yakalayacağınıza ve hedeflediğiniz üniversiteye gireceğinize inanıyorum.

Fakat unutmamanız gereken en önemli husus da sizlerin geleceğini belirleyecek olan birkaç saatlik sınav değil, zihinlerinizdeki birikim, yüreklerinizdeki cesarettir. Gözlerinizdeki parıltı, başarıda zirveye ulaşacağınızın en belirleyici işaretidir. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizler de kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engel kalmayacaktır.

Bu vesile ile 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu süreçte en büyük payın sahibi olan değerli öğretmenlerimize, yavrularının öğrenimleri için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen velilerimize teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.