Mahmut Alan BBP İl Binasında düzenlediği basın toplantısında Bolu ve çevresindeki yolların durumu ile ilgili ve Karacasu bölgesindeki Fizik Tedavi hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alan, Mudurnu ve Göynük yolundaki soruna özellikle sayın milletvekillerimiz, özellikle ve özellikle Sayın Valimiz lütfen bir el atsınlar, artık gına geldi” dedi.

Haber; Sadiye DURA

Bolu ve çevresindeki yolların durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mahmut Alan, Mudurnu-Bolu, Göynük-Mudurnu, Çepni-Abant, Karaçayır Spor Kompleksinin olduğu yol ve Mudurnu-Nallıhan yolunun durumlarının çok kötü olduğunu belirterek: Buralara çok acil bir şekilde müdahale edilmesi lazım. Çünkü artık araçlar geçemez bir vaziyet almıştır. Özellikle Mudurnu yolundaki çökme çok düşündürücüdür. Burada bu işi yapan müteahhit kimse derhal bunun cezasının verilmesi gerekir. İş akdinde de yapılan sözleşmede de mutlaka yöneticilerimiz, siyasilerimiz bunun da önlemini almıştır diye düşünüyorum. Çok üzülerek söylüyorum Göynük ve Mudurnu yolu, değerli valimiz Özçimen'in kullandığı tabir ile sanki Samsun otobanı, Ankara, İstanbul otobanı gibi senelerden beri bitmedi. Biz bu konudan mustaribiz . Biz kendi namımıza bir şey istemiyoruz, halka hizmet istiyoruz. Mudurnu ve Göynük yoluna özellikle sayın milletvekillerimiz, özellikle ve özellikle sayın valimiz lütfen bu konuya bir el atsınlar, artık gına geldi. Bir daha bu konularla ilgili açıklama yapmak istemiyoruz. Bundan sonraki açıklamamız sert olacaktır. Gerekirse de bu konu ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız” şeklinde konuştu.

“Vekillerimizden Rica Ediyorum”

Karacasu bölgesinde bulunun Fizik Tedavi hastanesi ile ilgili sorunların olduğunu ifade eden Mahmut Alan: Bu hastane neden taşınmadı, her seçim döneminde dile getirilen fizik tedavi hastanesi, 50 yıllık bina neden yerinde duruyor. Yenisi açıldı ama yeterli değil. Yeni açılan fizik tedavi hastanesine adamın göbeği çatlıyor birisini bulup, bir tanıdık bulup da randevu alayım veya yatış yaptırayım diye. Fizik tedavi zaten Karacasu bölgesinin de ünlü olduğu bir bölge, Türkiye'nin her yerinden fizik tedaviye gelenler var. Biran önce bu fizik tedavi hastanesinin seçim vaadi olarak değil, halka hizmet olarak gereğinin yapılmasını Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan vekillerimizden rica ediyorum. Kendilerinden istirham ediyorum seçim aracı olarak da kullanmasınlar” dedi.