Hijyen, lezzet ve güler yüzün yeni adresi Babayani Lokantası, Bolu’nun Karamanlı mahallesi Konuralp Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Bir aile lokantası olan Babayani’de günlük olarak 4 çeşit çorba, 6 çeşit sulu yemek, 2 çeşit pilav ve İskender bulunuyor.

“KALİTEYİ, GÜLER YÜZÜ, LEZZETİ, HİJYENİ AYNI ANDA VERELİM İSTEDİM”

Lokantanın işletmecisi Gökhan Alparslan ise işletmesi hakkında, “İlk başta Kemer’de başladım. 4 sene kadar kaldım orada ve daha sonra da Kıbrıs’ta otellerde çalıştım. Yurt dışında Prag’da çalıştım. Orada da 1 buçuk sene kadar kaldım. Ardından Almanya’ya gittim. Ailevi sebepler nedeniyle Bolu’ya dönmek zorunda kaldım. Özel sektörde çalışmanın zorluğu sıkıntı yaratıyordu. Hep bir hayalimdi. Uğraşayım isterdim. Kaliteyi, güler yüzü, lezzeti, hijyeni aynı anda verelim istedim. İsteklerimin gerçekleştiğini görüyorum, verimini alıyorum” ifadelerini kullandı.

“BİRE BİR İLGİLENİYORUZ”

Lokantada müşterileri ile bire bir ilgilendiklerini de belirten Alparslan, “Babayani lokantısı, küçüklükten beri aklımdaydı. Anlamı eski Türkçe’de, görmüş geçirmiş kişi anlamında. Küçük bir aile lokantası diyebiliriz. Günlük 4 çeşit çorba, 6 çeşit sulu yemeğim, 2 çeşit pilavımız ve iskenderimiz oluyor. Burada fazlasıyla kabul görmüş durumdayız. Gelen insanların mutluluğu, onlarla bire bir konuşmak beni çok heyecanlandırıyor. Burada belki 15 masa var fakat bizim için çok büyük bir kitle. Çünkü bire bir ilgileniyoruz” şeklinde konuştu.