Bal Ligi bu hafta oynanan karşılaşmalarla start alırken, ilimiz temsilcisi Kıbrıscıkspor ligdeki ilk galibiyetini İstanbul temsilcisi Dikilitaş'a karşı aldı. Ligin ilk karşılaşmasına ilgi çok yoğun olurken, taraftarın desteğini alan Kıbrıscıkspor ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-2 kazandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kıbrıscıkspor oldu. Oyunu biraz daha önde tutarak Dikilitaş kalesine yüklene temsilcimiz istediği gole maça ikinci yarı giren Serdar Sarı ile kavuştu. Topla ceza yayı üzerinde buluşan Serdar, dönüşü sonrasında sert şutu ile topu Dikilitaş ağlarına gönderdi. Bu golün ardından rakibinin üzerine iyice giderek baskı kuran Kıbrıscıkspor ikinci golüne de hemen kavuştu. Nurettin kaleyi cepheden gördüğü anda sert vuruşla Dikilitaş kalecisi Mustafa'yı avlarken, durumu 2-0 getirdi. Arka arkaya gelen goller ile sahada coşan Kıbrıscıkspor, üçüncü golüne de hemen ardından kazandı. Ceza sahası dışında topla buluşan Gökhan Dokucu sert şutunda top önce direğe sonra kale içine girince Kıbrıscıkspor durumu 3-0 getirdi.

İkinci yarıda farka koşan Kıbrıscıkspor skoru bulunca, oyunu biraz geride kabul etmeye başladı. Dikilitaş bundan faydalanıp Kıbrıscıkspor kalesine yüklendi. İstediği golü de bularak skoru 3-1 getirdi. Golü bulan Dikilitaş geriye çekilen Kıbrıscıkspor kalesine arka arkaya ataklar yapınca, maçın son dakikalarında skoru 3-2 getirdi. Oyundan düşen Kıbrıscıkspor erken rehavete kapılmanın cezasını iki golü kalesinde görünce, maçın son saniyeleri heyecan içinde geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Bal Liginde ilk sezonu yaşayan Kıbrıscıkspor, güçlü İstanbul temsilcisi Dikilitaş'ı kendi taraftarı önünde 3-2 mağlup ederek lige morali bir başlangıç yapmış oldu.