Fuat Karagöz’ün cenazesi Kitirler Mahallesi eski İmam Hatip Lisesi arkasında bulunan evinin önünde saat 12.00’de kılınan cenaze namazından sonra Yazı Köyü Mezarlığına defnedildi. Fikret Yaman’ın cenazesi ise saat 14.00’de Yeni Mahalle Ahmet Düş Camisinin yanındaki evinin önünde kılınan cenaze namazından sonra Külef Köyü Mezarlığına defnedildi.

KAZA GEÇMİŞİ

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde otobüsle otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Kaza Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana gelmişti. Düzce’nin Akçakoca ilçesinden Sakarya’nın Kocaali ilçesine seyir halinde Fuat Karagöz idaresindeki 14 AAY 823 plakalı Peugeot marka otomobil, Akçakoca Yeldüzü mevkiinde karşı yönden gelen Ahmet Y. idaresindeki 34 ANB 135 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpışmıştı. Sağlık personeli, yaptığı incelemede sürücü Fuat Karagöz ile otomobilde bulunan Fikret Yaman ve Semiha Mumcuoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirlemişti. O kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan ve Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi altına alınan Aslı Arslan Tunca’da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselmişti.

Öte yandan, otobüsün, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun, heyelan ve buna bağlı çökme sonucu trafiğe kapatılması nedeniyle güzergahını değiştirdiği öğrenildi.

MUMCUOĞLU VE TUNCA’DA KARASU’YA DEFİN EDİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Semiha Mumcuoğlu’nun cenazesi Karasu Aziziye Mahallesi mezarlığına, Aslı Arslan Tunca’da aynı gün Karasu Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.