Bu yıl 24.sü düzenlenen izzet Baysal'a Şükran Günleri Anıt Park'ta Atatürk Heykeli'ne sunulan çelenkle başladı. Bu yıl ilk kez sivil organizasyon yapılan Şükran Günleri'nde Anıt'a çelengi Kent Konseyi Başkanı Turgut Kalaycıoğlu bıraktı. Çelenk sunma töreninin ardından İzzet Baysal Caddesi boyunca yapılan yürüyüşe halk yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüşe katılan yaklaşık bin 500 kişi caddeden adeta sevgi seli gibi aktı. Meydanda dağıtılan yemeklerden yüzlerce kişi yedi.
Bolu bu yıl 24. kez İzzet Babası'na şükran duygularını, İzzet Baysal'a Şükran Günleri organizasyonu ile gösterdi. Her yıl bürokrasi tarafından hazırlanan organizasyon ilk kez bu yıl halkı temsilen Kent Konseyi tarafından organize edildi. Şükran Günleri'ne bu yıl halkın da yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
13 yıl önce hayatını kaybeden ve tüm varlığını kurduğu vakfa bağışlayan Bolu'nun babası hayırsever işadamı merhum İzzet Baysal anısına her yıl düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri, kortej yürüyüşüyle başladı. Doğup büyüdüğü şehrin her köşesine eğitim ve sağlık alanınca yüzlerce yatırım yapan İzzet Baysal'a Şükran Günleri için şehrin cadde ve sokakları hayırsever işadamının resimleriyle süslendi. Heykelinin dikildiği ve kendi adının verildiği İzzet Baysal Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, merhum işadamı