Fenerbahçe'de, uzun süredir taraftarların heyecanla beklediği yeni teknik direktör henüz belli olmadı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışları sürerken camiada, Fırat Gül sesleri yükseldi. Gül, daha önce yardımcı antrenörlüğünü yaptığı Yalçın Koşukavak tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica transferinin zora girmesi nedeniyle Fenerbahçe'de, sezonun kalanında takımı çalıştıracak isim bulunamadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un henüz bir teknik adamla anlaşamaması üzerine 27 ya 28 Mayıs'ta gerçekleşmesi beklenen Camiaya Sesleniş programı iptal edildi.

KOŞUKAVAK FENERBAHÇE'YE GÜL'Ü ÖNERDİ

Mehmet Aurelio'nun sahaya teknik direktör olarak çıkamayacağının yönetim içinde de anlaşılmasından sonra sezonu bitirecek, gelecek sezonda da takımı çalıştıracak isim olarak Fırat Gül ismi gündeme geldi. Daha önce İstanbulspor'u çalıştıran, şimdi ise Boluspor'un başında bulunan Fırat Gül'ün, bir süre önce görüşülen Yalçın Koşukavak tarafından önerildiği ise gelen bilgiler arasında. Fırat Gül ile Yalçın Koşukavak; Gaziantep, İstanbulspor ve Altay'da beraber görev almıştı.

FIRAT GÜL'ÜN BOLUSPOR KARNESİ

Boluspor'da kötü gidişat nedeniyle Teknik Direktör Osman Özköylü'yle yolların ayrılması üzerine takımı, 25. Haftada Fırat Gül devralmıştı. Daha önce İstanbulspor'u çalıştıran 35 yaşındaki teknik adam, PTT 1. Lig'de tutunmaya çalışan Boluspor ile başarılı bir performans ortaya koydu. Teknik Direktör Fırat Gül, Boluspor ile şuana kadar çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 7 puan topladı.