AtölyeSAK Sanat Grubu üyeleri Yılsonu Karma Resim Sergisi”, 13 Haziran 2014 tarihinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda açılıyor.
Resim çalışmalarını atölyeSAK bünyesinde sürdüren grup üyeleri uzun yıllardan bu yana, haftanın belli günleri bir araya gelerek zamanlarını, emeklerini bu güzel uğraş ile değerlendiriyor. AtölyeSAK Sanat Grubu” içerisinde her yaş ve meslek grubundan sanat gönüllülerini görmeniz mümkün. Grup üyeleri daha önce de, ürettikleri çalışmaları Bolu ve çevre illerde açtıkları çok sayıdaki sergide izleyicilerle paylaşmıştı.
Ressam Şenol SAK yönetiminde çalışmalarını sürdüren, AtölyeSAK Sanat Grubu” üyelerinin, son bir yılda ürettiği yağlıboya eserlerinin yer alacağı sergide, Naciye BOZACIOĞLU, Şenol ÖZER, Birsen TONBULOĞLU, Irmak MURATOĞLU, Burçin MURATOĞLU, Elif GÖKÇE, Selma YILMAZ, Canset DEMİR, Funda KIRCA, Suna ÖZMAN, Filiz CÜNEDİOĞLU, Türkan YILMAZ, Seher YURTTAŞ ALTUNAY, Aysel KUYAR, Zeynep KUYAR, Nurdan AYTUGAR, Hafize BALCI ve Özlem AĞDEMİR eserleriyle yer alacak..
Sergi, 13–18 Haziran 2014 tarihleri arasında, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu'nda görülebilir. Sergi açılışı ise 13 Haziran 2014 - Cuma günü, saat 17.30.