CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Göynük'e yaptığı ziyarette gördüğü ilgi üzerine yaptığı açıklamada, Göynük'te bana gösterilen ilginin nedeni Göynüklülerin beni bu ilçenin milletvekili saymalarıdır” dedi.

CHP Bolu Milletvekili ve 1.sıra adayı Tanju Özcan seçim çalışmaları kapsamında Göynük'ü ziyaret etti. Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i ziyaretiyle başladığı programına Tapu, Nüfus ve Milli Eğitim Müdürlükleri ile devam eden Özcan, Cumhuriyet Savcısı Caner Babaloğlu ve Belediye Başkanı Kemal Kazan'ı da makamlarında ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Özcan, kendisinin Göynük'te her zaman ilgi ile karşılandığını ve burada gördüğü itibardan fazlasıyla mutlu olduğunu söyledi. Özcan, Ben Göynük'e sadece seçim zamanı gelen bir vekil değilim. Bunu geçtiğimiz 4 yılda Göynüklüler çok iyi gördü ve değerlendirdi. Beni gören Göynüklüler Sen Göynük'ün Vekilisin” diyorlar. Bunun nedeni Göynük'e her zaman sahip çıkmamdır” diye konuştu.

Özcan, TBMM çatısı altında Göynük'ün uzman doktor ihtiyacından, nedeni belirlenemeyen küçükbaş hayvan ölümlerine kadar birçok konuyu gündeme getirdiğini ifade etti. Bazılarının kendisinin Göynük'te gördüğü ilgiye şaşırabileceğini vurgulayan Özcan, Ben buna şaşırmıyorum. Çünkü her gelişimde ilginin fazlasıyla arttığını görüyorum. Göynük'teki her köyün derdini bilen ve bununla ilgili Meclise soru önergesi veren biri olarak, Göynüklüler ‘bu sorunları en iyi sen çözersin' diyorlar bana. Bu ilgi, bu güvenin sonucu” dedi. Özcan, Göynük'teki ziyaretlerine Himmetoğlu, Gerişler ve Ekinciler köyleriyle devam etti. Haber Merkezi