Gerede Devlet Hastanesi'ne 59. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında açılan kontenjanlarla görevlendirilen Pratisyen Doktor Metin Yiğit göreve başladı.

Gerede Devlet Hastanesi'nin sayısı artmaya devam eden doktorları ve cihazları sayesinde, Gerede'de ki hastaların Gerede dışına tedaviye gitmelerine olan gerekliliğin azalmasının yanı sıra sadece daha fazla hastaya, daha kısa sürede muayene ve tedavi hizmeti verilecek. Görevine atandıktan sonra Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'u ziyaret eden Doktor Metin yiğit, ilk görev yeri ve kendi memleketine hizmet edecek olmasından dolayı mutu olduğunu söyledi.

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt da, kendi memleketine hizmet etmesinden dolayı gurur duyduğunu kaydetti. Yurt, Doktor Metin Yiğit'e görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi. Hastane Başhekimi Kahraman Dinler ise, hastaneye yeni ataması yapılan doktorların hasta kabulüne başladığını belirterek, Hastanemizde görev yapan ve yeni başlayacak olan uzman doktorlarımızla Gerede halkına vermiş olduğumuz kaliteli hizmetin artacağı inancındayım. Hastanemiz, yeni gelen hekimlerle de halkımıza en iyi hizmetin verilmesi noktasında azami şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni atanan Pratisyen Uzman Dr. Metin Yiğit'e yeni görev yerlerinde başarılar dilerim” dedi.

Metin Yiğit (Pratisyen Uzman)

Gerede doğumlu. Ortaokulu Esentepe'de okudu. Karabük Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.