Gerede TSO tarafından yapılan açıklamada, Milli Endüstriyel İhracat Platformu, TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Garaj'da kurulan Alıcı ve satıcı firmaların 'üretici, ihracaçtı, ithalatçı, toptancı' ürün, yarı ürün, hammadde ürün gruplarında kurumsal ve bireysel alış-satış yapmak için bir araya geldiği yenilikçi endüstriyel e-pazaryeri platformu olan ve KOBİ'lerin e-ticareti etkin bir rekabet unsuru olarak kullanmalarına öncülük etmek için kurulan Sanayiye, kurumlar arası toplu ticarete, firmalara hitap eden, dünyadaki yaygın ifade ile "B2B e-commerce" platformu nar-trade Kurucusu sayın Çağrı Talay,Genel Koordinatörü Yusuf Çelik ve Kurumsal İlişkiler yöneticisi sayın Tuana Karaduman odamızı ziyaret ettiler.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka,Meclis üyemiz Nurullah Yıldız ve Mustafa Bilen ile Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı katılırken odamız üyelerinin e-ticaret konusunda profosyonel destek almaları ve pazar ağlarını yurtdışı dahil artırmaları konusunda destek olmak amacı ile nar-trade ile protokol yapılarak destek alınması konusunda çalışma başlatıldı.Üyelerimiz protokol sonrası destek alarak nar-trade palatformunda yer alarak Endüstriyel alanda Her Şeyi Bulabileceğiniz Bir E-Pazaryeri & İhracat Platformu !

Türkiye'nin ilk online endüstriyel pazar yeri ve ihracat platformu Nar.Trade, ürün çeşitliliği, avantajlı fiyatları ve %100 güvenli alışverişe olanak sağlayan Sıfır Risk Sistemi ile kurulduğu günden bu yana endüstriyel alışverişin en çok tercih ettiği e-ticaret platformlarından biri olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin her yerinden yüzlerce üreticiyi bir araya getiren Nar.Trade kurumsal satıcılar için işlerini kolayca e-ticaretle büyütme fırsatı yaratıyor. Gıda'dan tarım ve hayvancılığa, inşaat malzemelerinden endüstriyel makine ve makine parçalarına mobilya'dan giyim-tekstile kadar toplam 6 kategoride binlerce ürünü üreticisinden avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Pek çok sektörde ihtiyacınız olacak tüm ürünleri endüstriyel B2B alışverişinin ilk adresi nar.trade'de bulabilirsiniz. Giyim & Tekstil, Makine ve Makine Parçaları, Mobilya, Gıda, Tarım & Hayvancılık, İnşaat & Yapı Malzemeleri kategorilerimize göz atarak alacağınız ürünü inceleyebilir, fiyatlarını görebilir ve üretici firmalardan anında kolayca sipariş edebilirsiniz.

Sistem nasıl çalışır?,sisteme nasıl girilir ? konusunda üyelerimiz bilgilendirme eğitimine çağrılacak ve birebir firma ziyaretleri gerçekleştirilecek” ifadelerine yer verildi.