Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve beraberindeki heyet Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Kaymakam Ünsal'a, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi İrfan İlter, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arife Gürbüz ve Evde Bakım Hizmetleri Sorumlusu Nurgül Çakmak eşlik etti.

Büyüklerimize dinimiz ve geleneklerimiz gereğince milletçe değer verdiğimizi belirten Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; Büyüklerimiz bizleri zor günlerde, zor şartlarda, büyük fedakarlıklarla büyüterek bugünlere getirdiler. Devletimiz de sizlere gereken önemi vermekte, sizlerin rahatı ve huzurlu bir yaşam sürdürmeniz için gereken bütün imkanları sağlamaktadır. Allah devletimize zeval vermesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak, toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan Yaşlılar Haftasında, bütün yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Yapmış olduğunuz bu ziyaretinizle hem beni hem de eşimi çok memnun ettiniz. Sizlerin sayesinde Devletimizin bizlere sahip çıktığını ve her daim yanımızda olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor. Bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olduğunuz için Allah sizden razı olsun” dedi. geredemedyatakip