Gerede UBYO'da düzenlenen panele Bolu TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, Başkan Yardımcısı Mehmet Özarslan ve kurul üyeleri Şükran Namder, Mehtap Demirses Burku, Neşe Alagöz katıldılar. Toplantıya yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler de eşlik etti.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptığı açılış konuşmasında, ülkemizin yetiştirdiği örnek girişimcileri tanımanın yanında bölgenin en önemli şirketleri olmaya uzanan global girişimcilik serüvenlerini de kapsamlı bir biçimde değerlendirmenin önemini vurguladı. Özellikle uygulamalı bilimler eğitiminin gençleri girişimcilik konusunda yeni iş fikirlerine açık olma ve bu iş fikirlerini gerçekleştirmeleri hususunda desteklediğini, ancak her şeyden önce çok çalışmanın gerekliliğini vurguladı.

Açılış konuşmasını müteakip, konuşmacılar kendi girişimcilik öykülerini dinleyicilere aktararak girişimciliğe ilişkin bilgi verdiler. Dinleyicilerden gelen soruları içtenlikle cevaplayan katılımcılar, öğrencilerin ilgisinden memnun kaldıklarını ifade ettiler. Teşekkür belgesi taktimi ve toplu fotoğraf çekimi müteakip, etkinlik sona erdi. geredemedyatakip