Gerede sağlık grup başkanlığını yürüten Dr. Hüseyin Yücel ile yine Gerede Devlet hastanesi başhekimi Operatör Dr. Kahraman Dinler Gerede'deki görevlerinden başka görevlere atandı.

Doktor Hüseyin Yücelin Sağlık bakanlığı bünyesinde görev alacağı belirtilirken Başhekim Operatör Dr. Kahraman Dinler'in ise kadrosu olduğu Bolu İli Sağlık grubunda eski görevine devam edeceği açıklandı. Boşalan bu görevlerden Sağlık Grup Başkanlığına aynı kurumda başkan vekili olarak görev yapan Dr. Furkan Soy'un, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimliğine ise Aynı hastanede Dahiliye uzmanı olarak görev yapan İrfan İlter atandı.

Gerede devlet hastanesi İrfan İlter 8 ocak 1982 Iğdır doğumlu,İstanbul üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan İlter,İstanbul Eğitim hastanesinde ihtarsısını yaptıktan sonra Gerede devlet Hastanesine Dahiliye uzmanı olarak atandı Gerede de 2 yıl görev yapan İlter Gerede devlet hastanesine baş hekim oldu.Evli ve 2 çocuk babası itlere ve Dr.Furkan soy'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Haber Merkezi