İnternet ortamında yayınlanan ve büyük ilgi gören belgeyle ilgili konuşan Doç. Dr. Serin, çizimler eşliğinde sayısal projeler sunmak yerine, ‘PROJE YÖNETİM ANLAYIŞI ve GELECEK VİZYONU'nu aktarmayı uygun gördüğünü belirterek, "Ayakları yere basan, harika bir yönetim felsefesi ile geliyoruz" diye konuştu.

EMİNSERİN.COM'DAN İNDİRİLEBİLİYOR

BBP Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin'in Proje Yönetim Anlayışı ve Gelecek Vizyonu, Özgeçmiş, Mevcut Durum Analizi, Yönetim ve Çalışma İlkeleri, Gelecek Vizyonu ve Projeler olmak üzere 5 bölümden oluşuyor.

“Çizimler eşliğinde sayısal projeler sunmak yerine…”

Proje Yönetim Anlayışı ve Gelecek Vizyonu'nun www.eminserin.com sitesinden indirebileceğini belirten Doç. Dr. Emin Serin'in, "Kıymetli gençler, hanımefendiler, beyefendiler, dostlarım, çok değerli Geredeli hemşehrilerim ve Gerede'ye gönül vermiş yol arkadaşlarım; Gerede Belediyesini yönetmeye aday bir hemşehriniz olarak, çizimler eşliğinde sayısal projeler sunmak yerine, "PROJE YÖNETİM ANLAYIŞI ve GELECEK VİZYONU"mu aktarmayı uygun gördüm. Lütfen aşağıdaki bağlantıya (http://eminserin.com) tıklayarak dokümanı indirip, okuyun ve okutun değerli hemşehrilerim.

Ayakları yere basan, harika bir yönetim felsefesi ile geliyoruz."