Bolu Mengen'de ikamet eden Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Mahmutoğlu Köylüleri Cumhuriyet İlkokulu'nda kurdukları Dijital Sınıf'ın törenle açılışı gerçekleşti.

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, daire amirleri ve veliler katıldığı Dijital sınıf” açılış töreninde Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün tarafından köylüleri temsilen plaket takdim edildi.

Dijital Sınıf'ta öğrencilere birer tablet verileceğini söyleyen Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci; Her öğrencimizin bir şifresi olacak ve öğrencilerimiz bu şifre ile giriş yapacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte dersi takip edecekler. Öğrencinin okuduğu kitaplar, çözdüğü sorular, katıldığı etkinlikler hepsi bir arada olacak. Öğrencinin takibi sağlanacak.

Dijital Sınıf projesini hazırlayan ve hayata geçiren Sınıf Öğretmenimiz Hakkı Çiftçi'ye, Okul Müdürümüz Bahire Gürgör'e Müdür Yardımcısı Savaş Yılmaz'a teşekkür ediyorum. devlet millet el ele birlikteliğiyle yaptığımız bu çalışmaya destek olan Mahmutoğlu Köylülerine, onlara öncülük eden Savaş Kabasakal'a eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.