Belek kampında dikkat çekici karelerde objektiflerimize takıldı. Kırmızı beyazlı ekibin sol bek oyuncusu Mesut Çaytemel, attığı bir birinden güzel frikik golleri sonrası gol sevinçleri ile objektiflerimize takıldı.
Kırmızı beyazlı forma altında Hakan Arslan ile büyük bir yarış içinde olan Mesut Çaytemel, antrenmanlarda attığı bir birinden güzel frikik golleri sonrası, adeta çocuklar gibi sevindi. Teknik Direktör Oğuz Çetin'i zaman zaman kamp döneminde antrenmanlar sonunda şut çalışması yaptırarak, oyuncularının şut performanslarını görürken, bu şut çalışmalarında da güzel goller vardı.
Kırmızı beyazlı oyuncular bir birleri ile gol atma yarışına girerek çalışmaya konsantre olurlarken, güzel goller sonrasında adeta çocuklar gibi sevindiler.
Tecrübeli oyuncu Mesut Çaytemel şut çalışmasında arka arkaya frikik gollerini kaleye gönderince, güzel goller sonrası sevinç gösterilerini de yapmayı ihmal etmedi. Atılan goller sonrası Mesut Çaytemel'in gollerini alkışlayan kırmızı beyazlı oyuncular, güzel görüntülerde verdiler.